10v   ESITTELY

  Nämä sivut esittelevät palveluitani ja tarjonta kohdistuu pääosin kaikille Teille, joiden asuinpaikka oPosio ja joille tietokone ja sille saatava ATK-apu on tarpeen. Toki muutkin kuin posiolaiset (muun muassa omia internetsivuja tai etätukea tarvitsevat) voivat hyödyntää palveluitani, vaikka Posio ei ennestään tuttu paikka olisikaan. Muidenkin kannattaa toki käydä sivustoa lävitse, koska näiltä sivuilta löytyy monen moista hyödyllistä tietoa siihen mitä tietokoneen käytössä tulisi huomioida.

 Joten jos tietokone on hieman outo laite sinulle ja haluat sille kunnon ylläpidon, niin ota yhteyttä ja hoidetaan asia pois päiväjärjestyksestä. Samoin saat expertin palvelua, vaikka olisitkin jo tottunut tietokoneen käyttäjä ja kuten tunnettua, aina joskus kokeneemmallakin menee sormi suuhun. Missä tietokone, siellä ennen pitkää myös ongelma.

 Ylhäällä olevista linkeistäni löydät lisätietoa monipuolisista palveluistani, sekä vasemmalta vinkkejä joihinkin tuttuihin ongelmiin yms. tietoa. Ja jos joku palvelu näyttää puuttuvan, niin se ei tarkoita, etteikö siihenkin konstit löydy. Tietokone on hyvä renki, mutta huono isäntä.

 Klikkaile rauhassa ja ota yhteyttä, jos tunnet tarvitsevasi jotain palveluistani. Palvelu pelaa niin yksityisille kuin yrityksillekin.

 

Nyt tarjolla myös ilmakuvausta!

 

Suomen suurin tietotekniikka-aikakauslehtikin, eli Mikrobitti luottaa posiolaiseen osaamiseen!


fb   Nyt myös Facebookissa, käyhän tykkäämässä!

 

Etätuella apua pienempäänkin hommaan! Lue lisää

 

Hyödynnä kotitalousvähennysoikeuttasi ja tilaa minulta palvelua! Lue lisää...

 

Ratkon myös puhelin/tablettiongelmat! 

firma1 800

palvelua

 

Myös kotikäynnit ja noudot iltaisin. Kun Sinä olet kotona.