Mikä olisi hyvä ohjelma tuplatiedostojen löytämiseen ja poistamiseen eri hakemistoista?

XP Home pitäisi asentaa uudelleen. Asennuslevyllä on SP1A. Mistä saisi ladattua kerralla tämän jälkeen tulleet päivitykset ilman Windows Updatea?

Mistä löytää ajurit kannettavan Windows 7 Pro 32 bittistä varten. Käykö Vistan ajurit ja jos käy, niin minkä Vista-version vai onko oltava juuri Windows 7 ajurit.

Mikä on Windows prosessi PRS CPL ja mitä se tekee? Onko vaaraksi?

Pitääkö CCleanerin löytämät rekisterivirheet varmuuskopioida?

Vanhat vinyylilevyt olisivat nyt muistitikulla, haluaisin muokata kappaleita.

Mistä vaihdetaan Vistassa tiedostotyyppien kytkentöjä?

Selaimet ja sähköposti eivät saa yhteyttä. Firefoxin prosessi jää ohjelman lopettamisesta huolimatta päälle, eikä sitä saa lopetettua. Koneessa oleva F-Secure ei löydä haittaohjelmia. 

Sandiskin 4GB:n tikku. Kuinka saan Cruzer Program Wizardin pois?

Office 2000 ja Windows7 juonii. Word ei suostu aukeamaan.

Voiko toimivan Vistan käyttöjärjestelmäosion konvertoida FAT32:ksi NTFS:stä esim. Partition Magicilla?

Adobe Reader 9.3.0 asennus ei onnistu. Tulee virheilmoitus: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\ Currentversion\Run\Optionals\IMAIL. Varmista että sinulla on riittävät oikeudet avaimeen, tai ota yhteys tukihenkilöihin

Kuinka Windows XP:ssä voi kytkeä pois UPnP:n?

Koneeseen asennetun koodekin mukana asentui Yahoo oletushauksi siten että jos Firefoxissa antaa virheellisen osoitteen, mennään Yahoon hakusivulle. Tästä haluttaisiin eroon.

Kuinka voi Outlook Expressistä siirtää postit uuden Windows 7 -koneen Outlookiin?

RW-levyltä on poistettu kansio ja se pitäisi saada takaisin.

Kuinka poistetaan IE:n Pop-Up-ikkuna tilanteessa, jossa olen muokataan sivuja KOPIOI / LIITÄ -menetelmällä? Ikkunassa kysytään: Haluatko että sivusi voi lainata aineistoasi leikepöydältä?

Kuinka kansion/tiedostot saa salasanan ja salauksen taakse?

Windows 7 on yrittänyt automaattista aktivointia, mutta tulee vain ilmoitus, jossa sanotaan ettei tuotekoodi ole hyväksyttävä ja ehdottaa automaattista puhelinaktivointia. Miten puhelinaktivointi tapahtuu? Vastaako siellä kone?

Onko BlueSoleilCS.exe uhka?

Koneelta löytyy jatkuvasti viruksia. Koneessa on ajantasalla oleva F-Secure Internet Security 2010. Konetta on yritetty puhdistaa myös muilla ohjelmilla. Microsoftin oncare.live.com löytää (C:\windows\system32\drives\) vlajmh.sys-tiedostosta bubnix.gen!A -nimisen trojalaisen, mutta ei pysty poistamaan sitä.

Langattomassa näppäimistössäni on joku F-LOCK. Mikä se on?

Asensin takaisin Windows XP:n. Voiko seiskan asentaa jollekin toiselle koneelle niin että aktivointi onnistuu? Eihän seiskaa voi asentaa samanaikaisesti kahdelle koneelle jos ei ole ostanut kahta pakettia?

Pöytäkone on täysin mykkä, virtanapista ei tapahdu mitään. Virtalähde on 20-napaisella liittimellä varustettu ATX-poweri. Mistä tietää onko se pimennyt vai voiko emolevy olla sökö?

OpenOffice.org Impress. Kuinka siinä saada esitys luuppiin?

Pc saa virtaa, mutta ei pääse edes POST-testiin. Onkohan edessä emolevyn vaihto?

Kuinka Ubuntussa saa Nautiluksen käyntiin roottina?

Asensin Windows seiskan XP:n rinnalle ja nyt tuli ongelma. DVD asema ei toimi vaan tulee virheilmoitus jossa on koodi 19.

Kannettavan näytössä ovat fontit vaihtuneet symboleiksi.

En pääse vilkaisemaan talomme modeemin (ZyXel P-660HW-D1) asetuksia (vaikka laite on kiinni omassa koneessani ja nettiasetukset samassa avaruudessa, purkin hallinta-ip siis 192.168.1.1 ja oma 192.168.1.2). Eli onko niin, että jos kaikki portit on sillattu, web-hallintayhteyttä ei purkkiin enää saa?

Yrityksessämme on Windows Server 2008 R2 (64 bit) serveri. Kun teen ajastetun tehtävän, joka ajaa bat-tiedoston, niin kirjoitus kansioon epäonnistuu.

Kuinka seiskassa saa nuolet pois pikakuvakkeista?

Onko PC3200- tai PC2700-muisti taaksepäin yhteensopivaa, jolloin sen voi laittaa toimimaan hitaammalla nopeudella, jos emolevy ei nopeampaan taivu?

Windowsin käynnistyksen alussa tulee virheilmoitus "c:\program ei löydy" ja käynnistys ei etene ilman tuon kuittaamista. Kuinka sen saa pois?

Vista-koneeni alkoi eilen automaattisen tietoturvapäivityksen yhteydessä valittamaan, ettei antamani aktivointikoodi kelpaa. Nyt työpöydän alakulmassa lukee, ettei Windows-versioni ole aito. Jos syötän koneen tarrassa olevan koodin uudelleen, ei se kelpaa.

Mistä löytyy Windows 7:n tietoturvakeskus?

En löydä Windows 7:sta sähköpostiohjelmaa.

Kuinka pääsen Windows 7:ssa osioimaan/alustamaan kiintolevyt?

En saa imuroitua isompaa tiedostoa (kymmeniä megatavuja). Olen ohjannut ko.tiedoston tallentumaan lähes tyhjälle levyosiolle mutta sekään ei auta. Selain on IE6 ja C-osiolla on melko vähän tilaa.

Tietokoneen cd/dvd asema lakkasi toimimasta. Voiko kannettaviin tietokoneisiin ostaa uusia levyasemia?

Saavatko Windows Defender ja F-Securen Internet Security olla käytössä yhtä aikaa? Entä useampi virustorjunta?

Tukeeko Windows 7:n XP Mode USB-laitteita?

Kyseessä Win XP Home SP3.  Office Outlook 2007 Small Business lakkasi aukeamasta. Virheilmoitus: "Microsoft Office Outlookia ei voi käynnistää. Outlook-ikkunan avaaminen ei onnistu."

Kyseessä Microsoft Office 2003 ja siellä Excel. Taulukossa on n. 200 saraketta ja yritän piilottaa tarpeettomia sarakkeita. Kaikkien sarakkeiden kohdalla se ei onnistu vaan tulee virheilmoitus 'Objekteja ei voi siirtää taulukon ulkopuolelle'.

En saa asennettua ATI Catalyst Control Centeriä, vaan tulee virheilmoitus : "Tiedostossa on enemmän kuin 88 merkkiä. Siirrä tiedosto kansioon jossa on vähemmän kuin 88 merkkiä, tai lyhennä tiedoston nimeä."

Thunderbird houkutteli hakemaan uuden päivityksen ja sen mukana ilmestyi esikatselukenttä ruudun alalaitaan. Miten sen saa pois?

Millä kannattaa poistaa Windowsin väliaikaistiedostot? Ja uskaltaako myös einörtti asentaa ja käyttääkin sitä?

Asensin tietokoneeseeni Windows 7:n. Asennus jätti vanhat tiedot windows.old kansioon. Voiko ne poistaa ilman haittaa?

Voiko Nokian eri mallien välillä siirtää asetuksia/tietoja?

Ostin kannettavan tietokoneen 64-bittisellä Windows 7:lla. Voinko muuttaa sen 32-bittiseksi ilman täydellistä uudelleenasennusta?