Miten saan halutessani tiedostoista arkistossani puhtaita käyttöoikeuksista? Haluaisin saada kuvani auki myöhemmin ihan millä järjestelmällä vaan, Linuxilla myös!

Käyttöjärjestelmäni on Vista Home Premium. "Kuvat" -kansio on kadonnut siitä tiedostointitapalistasta (eli missä on luetteloitu Haut, ladatut tiedostot, linkit, musiikki yms.) tuolta käyttäjänimeni kohdalta. Kuitenkin kuvat kansio on työpöydällä. Miten sen saisi alkuperäisen paikkaan?

Roskakori Vistassa hukassa. Mitenköhän sen saisi takaisin?

Poisto meni pieleen. Nyt ei F-Securen poisto/uudelleenasennus onnistu.

Miten osioin ulkoisen kovalevyn, (500gt). Siis siihen saisi vaikka esim. 5x100 gt osioita. Käyttis Win Vista.

On ihan tavallinen tekstifile, nimeltään palikka.csv. Ja siinä on rivit pätkitty putkella '|'. Koetan avata sitä excelissä ja se mokoma ei ymmärrä että tarttis jakaa soluihin, sen putken kohdalta.

Kun kokeilin ScanSoft Omni Page 4.0:aa törmäsin siihen, että ääkköset olivat muuttuneet milloin miksikin.

Excelissäni on melkoinen yhdyshenkilöitten joukko, nimineen ja osoitteineen. Millä konstilla tästä saisi koottua osoitetarrat?

Saako esim. Word 2003:n tiedoston avaus tai tallennus-ikkunoiden vasemmassa laidassa olevaan palkkiin lisättyä esim. kansion, johon on tallennettu kaikki asiakirjat?

Kun yrittää asentaa Microsoft.NET Framework 3.0, niin homma tyssää ilmoitukseen "The files for requirement Microsoft.NET Framework 3.0 could not be found. The installation will now stop. This is propaply due to failed or canseled download."

Mistä biosin piippaus-selityksiä löytyy?

Mistä saan muutettua hiiren kaksoisklikkauksen muuttuneen toiminnon? Nyt esim. jotain Oman tietokoneen levyaseman kuvaketta tuplaklikkaamalla avautuukin Etsi -ruutu.

Onko kannettavassa mahdollista että jotenkin saa laitettua esim. usb-hiiren ollessa kiinni, niin että koneen oma olisi poissa käytöstä. Käyttis XP.

Käynnistettäessä hakutoimintoa ruudulle tulee vain search companion osaan pelkkä koira, mutta ei hakutoimintoja, en keksi mikä vikana, enkä apua löytänyt support center:stäkään.

DVD asema on nyt D asema. Miten saan sen nimen muutettua esim. E:ksi tai F:ksi, jotta saan tyhjän tilan kovolta tehtyä D:ksi. "Luo osio" kun tarjoaa nimeksi vain F:stä eteenpäin.

Kannettava käynnistyy usein itsekseen, vaikka se olisi täysin sammutettu (ei siis standby tilassa). Kyseessä lienee "wake-up lan" toiminto, koska silloin kone ei käynnisty, kun otan verkkopiuhan irti. Mutta mistä sen voi disabloida? BIOSista en löydä.

Kuva näkyy esikatselussa ja Wordpadissa, muttei itse Word-dokumentissa, vain rajat tai pisteet.

Koneessa on perusresoluutio on ohjeen mukaan 1680×1050. Sellaista ei kuitenkaan ole Vistan näytön asetuksista valittavissa, eivätkä yritykset päivittää näyttölaitteen ohjelmisto ole johtaneet mihinkään. Yritetty sekä laitteen mukana tulleen cd:n ohjaintiedostoilla että valmistajan sivuilta ladatulla ynnä vielä niin, että annetaan Windowsin itse haeskella netistä ja muualta. Näytönohjaimena ATI Radeon X1200.

En saa lähetettyä sähköposteja. Saunalahden ohjeiden mukaisesti olen käyttäjätiliä lisätessä antanut sähköpostiosoitteeni, käyttäjätunnukseni ja salasanan, sisääntuleva posti pop.saunalahti.fi ja ulosmenevä posti.saunalahti.fi WebMailit toimii. Myös Saunalahden posti.

Näytön kuva on nyt kääntynyt pysyvästi 90 astetta. Mistä saa palautettua oikeaan asentoon? Käyttis XP.

Kuinka saada laskettua ketjutettu alennus. Esim: jos ostaa 1 kpl, niin hinta on 9,90. Jos ostaa 2 kpl, niin alennus on 0,02% ja tällöin hinta on 9,89802 / kpl, jos ostaa 3 kpl, niin hinta on 9,89802 -0,02% = 9,896040396/ kpl jne... Eli saadusta loppusummasta pitäisi saada aina uusi kappalehinta riippuen ostetuista kpl määristä. Jos ostaa 1764 kpl, niin mikä on hinta? Kuinka saan tämmöisen "kaavan" toimimaan Excelissä?

PING ei toimi eikä tiedostojen jakaminen toiseen koneeseen. Mistä kiikastaa? Virustorjunta + Palomuuri F secure Client security.

Vista Business -kannettavaa tietokonetta käynnistettäessä ruudulle tulee teksti "Logitech Updater (Unicode) Logitech.Inc" -teksti, joka täytyy hyväksyä, jotta työskentelyä voi jatkaa.

Roskakorin pikakuvake katosi työpöydältä Vistassa?

Avaako OpenOffice  M$ Office 2007-muotoisia tiedostoja?

Firefox 3.0.4 ja suomenkielisen oikoluvun Voikon asennus?

Mistä ilmainen vaihtoehto Microsoft Officen Outlookille?

CHKDSK lähtee XP:ssä päälle aina konetta käynnistettäessä.

Vistassa pitäisi saada muutettua millä ohjelmalla eri tiedostopäätteiset avataan

Vistassa pitäisi saada hyväksyttyä käyttöoikeussopimus siten, ettei sitä tulisi joka kerta Microsoft Office 2003:a avattaessa

Joku lähettelee kaikenlaista sähköpostiroskaa nimissäni (saan re-palautteita). Mitä tehdä?

Kun XP koneessa menee vikasietotilaan F8 näppäimellä, niin sieltä löytyy ikoni järjestelmävalvojatilille, mutta samaa ikonia ei löydy ohjauspaneelista. Kuinka luoda tuolle tilille salasana kuten Windowsissakin on.

Macrovision Sofware manager Agent aiheuttaa haittaa, mikä se on ja mitä tehdä?

Kun klikkaan XP:ssä esim. työpöydällä hiiren oikean puoleista ja valitsen uusi, niin sieltä on kadonnut vaihtoehto tekstitiedosto, miten sen saa takaisin?

Asensin uuden emolevyn. Käynnistysnapista tulee virrat päälle, mutta ei muuta. Sitten kun painaa reset-nappia, niin käynnistyy normaalisti ja toimii sen jälkeen kuin unelma. Samoin uudelleen käynnistys onnistuu ongelmitta. Missä vika?

Mikä komento on Vistassa 'Suorita...' -komentona kun halutaan nähdä automaattisesti käynnistyvät ohjelmat?

Kun tulostaa Wordista, niin tulee ylimääräinen lehti aina tulostuksen päätteeksi. Siinä on mm. aihe:  avainsanat: luontipäivä: versionumero: viimeksi tallennettu viimeksi tallentanut: kokonaisaika yms.

Acer-kannettava hukkaa säännöllisesti DVD-aseman

Miten Mozilla Firefoxissa ja Googlen Cromessa saa internetsivulta pikakuvakkeen työpöydälle?

Kun näppäilen oma tietokone, asema c:\ niin tulee 'Etsi' -valikko.

Kannettava tietokoneeseeni pitäisi osioida, ilman että osioita pitäisi uudelleen alustaa

Kuinka saan avattua pps-päätteiset tiedostot?

Kone ilmoittaa XP:ssä ettei sopivaa ohjelmaa kuvien aukaisemiksi löydy tai tiedostopäätteeseen kytketty ohjelma ei saa kuvaa avattua.

ADSL-modeemina on RR24AP(i+), kuinka suojata langaton verkko?

Miksi Vistassa Internet Explorerin osoiterivi kaiuttaa kirjoitetut merkit hitaasti?

Vistan Windows Mailissa ei aukea kansiot puu

Olen liittänyt tulostimen langattomasti ad hoc -verkon avulla Vista-kannettavaan, mutta yhteys ei muodostu automaattisesti koneen käynnistyksen yhteydessä.

Acer-kannettavan mukana ei tullut asennuslevyjä, mitä tehdä?

Kuinka Firefoxin saa suodattamaan halutut <div> -elementit?

Ubuntu 8.10 Järjestelmään kirjautuessa kone ei hyväksy käyttäjätunnusta ja salasanaa. "Todennus epäonnistui. Kirjainkoon täytyy olla oikein." En voi millään muuttaa kirjainkokoa.